Framtiden för ekonomisk trygghet är digital

 

I vår senaste rapport om ekonomisk trygghet ”Technology: Driving a Revolution in Financial Fitness” undersöker vi hur teknologi kan hjälpa till att öka vårt sparande. Hur kan företag använda digitala verktyg för att ge medarbetare bättre kontroll och överblick över sitt sparande samt förbättra deras fysiska välmående och ekonomiska trygghet?  Ladda ner rapporten här.

 

Rapporten bygger på resultatet från vår tidigare rapport om anställdas ekonomisk trygghet ”Healthy, Wealthy and Work-wise”, i vilken de faktorer som påverkar hur vi lever, arbetar och sparar idag analyseras. Rapporten hjälper myndigheter, arbetsgivare och individer med insikter kring teknologiska lösningar som hjälper till att möta utmaningarna med att skapa en större ekonomisk trygghet. Läs mer och ladda ner den nordiska rapporten här

 

Hur Mercer kan hjälpa till

 

Osäkerheten kring vår ekonomiska trygghet påverkar alla länder, organisationer och individer. Det globala besparingsunderskott som existerar kommer påverka världsekonomin i framtiden och det krävs samarbete mellan ledare inom både privat och offentlig sektor för att säkerställa att vår ekonomiska trygghet inte blir ett problem för kommande generationer.

 

Våra lösningar kring pensioner, försäkringar, hälsa och kompensation ger både arbetsgivare och medarbetare möjlighet att reducera ekonomisk stress och öka och produktiviteten på arbetsplatsen.

 

Please provide your details to receive our global research or to contact us.

Download the report

*Obligatoriska fält
Relaterat

adsadfasdfasd