Vår Pensionsfond Baserad På En

Mercer Advantage

Vår pensionsfond baserad på en världsledande analys
Mercer Advantage

Den komplexa pensionsmarkanden i Sverige utgör en utmaning för många arbetsgivare och arbetstagare. Hur kan du som arbetsgivare underlätta pensionssparande för anställda och samtidigt minska ekonomisk stress och öka produktivitet och lojalitet? Hur säkerställer du att det befintliga pensionserbjudandet är det bästa möjliga för medarbetarna – även när de väljer att inte välja?

Mercer Advantage Balanced Growth är en pensionsfond skapad åt våra kunder och deras anställda för att vara ett bra alternativ för en stabil tillväxt med ett rimligt risktagande – och till ett förmånligt pris. Fonden bygger på vår långa erfarenhet inom fondanalys och kapitalförvaltning samt vår globala expertis inom pensionslösningar som vi är stolta över att äntligen få introducera på den svenska marknaden.

Kontakta oss idag för att höra mer om Mercer Advantage Balanced Growth.

En världsledande kombination av data och analys


Vårt analysteam på 147 experter följer och utvärderar idag aktivt ungefär 32 000 olika fondstrategier världen över. Vi har tack vare detta en tillgång till en datamängd och analys som är världsledande och ett erbjudande som är unikt på den svenska markanden. Alla strategier vi följer globalt utvärderas och betygsätts och ungefär 8 % av alla utvärderade strategier har idag högsta betyg. Det är utifrån dessa närmare 3 000 fonder vi bygger vårt investeringserbjudande till företag, institutionella kunder och privatkunder runtom i världen.

Underliggande innehav

Mercer Advantage Balanced Growth baseras på den globala fonden Diversified Growth Fund och innehåller ett flertal olika tillgångsslag – svenska aktier, globala aktier, tillväxtmarknadsaktier, stora och små bolag såväl som korträntefonder, företagsobligationer och bostadsobligationer. Skulle en av de underliggande förvaltarna inte bidra till önskat resultat ersätts denna av någon som presterar bättre. 

 

Vill du veta mer om vårt fonderbjudande? Fyll i formuläret nedan för att få vår broschyr skickad till dig eller malia info.se@mercer.com för mer information.

Riskinformation
Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Ta alltid del av faktablad (KIID finner du här) och informationsbroschyr innan du genomför ett köp. Detta finns tillgängligt online eller kan tillhandahållas brevledes. Kontakta oss på 08- 505 308 00 så skickar vi dig denna information eller klicka här för att läsa mer.

Fyll i formuläret nedan för att få broschyren om Mercer Advantage skickad till dig. Kryssa i rutan nedan för att komma i kontakt med oss.

Fyll i din information nedan.
*Obligatoriska fält