Mercer Sverige | Global Försäkrings Förmånsportal

Pension och Försäkring

Mercer Marketplace

Förmåner som ger valfrihet

Sjukvårdkostnader ökar runt om i världen och organisationer tvingas se över de förmånsprogram man erbjuder sina anställda. I USA där individen i allt större utsträckning har ett eget ansvar för sjukvårdsförsäkring och andra förmåner har det blivit allt populärare för arbetsgivare att erbjuda attraktiva tjänster för att hjälpa de anställda att teckna privata försäkringar och förmåner.

Mercer Marketplace™ är en digital webbplats och portal för sjukvårds-och förmånslösningar utvecklad för amerikanska organisationer som vill stärka medarbetarnas engagemang, minska kostnaderna och förenkla förmånsadministrationen.

Besparingar och stor valfrihet

Med hjälp av det omfattande förmånsutbudet i tjänsten Mercer Marketplace som innehåller fler än 20 olika typer av förmåner kan arbetsgivare minska sjukfrånvaron, öka prestationen och höja motivationen bland de anställda.

Mercer Marketplace växer snabbt och har en hög kundnöjdhet bland de företag som använder tjänsten. Vi hjälper nu mer än 300 företag i USA att hantera förmåner för 1,5 miljoner anställda, familjemedlemmar och pensionärer.

Tjänsten sparar organisationer pengar samtidigt som man kan erbjuda sina anställda ett större urval. Diagrammet visa att företag som bytt till Mercer Marketplace sparade upp till 15% av sina kostnader under det första året.

Hjälp att göra rätt förmånsval

Att göra medvetna förmånsval kan vara förvirrande och frustrerande för många anställda. Därför har Mercer utvecklat användarvänliga verktyg för att hjälpa dina medarbetare att ta de bästa besluten för sig själva och sina familjer.

Anställda som har frågor kan ringa vår kundsupport där en licensierad rådgivare kommer att besvara eventuella frågor. Våra kundundersökningar visar att 96% är nöjda på grund av vårt engagemang i att hjälpa dina medarbetare att  förstå och välja de förmåner de bäst behöver.  I sin tur innebär detta att de anställda blir nöjdare med sina förmåner, sitt arbete och sin arbetsgivare.

Fyll i rutan nedan om du vill veta mer om Mercer Marketplace.

  Tala med en konsult på Mercer om Mercer Marketplace 365, Mercer’s private benefits exchange

Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.
*Obligatorsika fält