Ett smartare sätt att hantera förmåner

 

Personalförmåner är ett område som ständigt förändras. Om du ska lyckas skapa pensions-och försäkringsförmåner som är både konkurrenskraftiga, kostnadseffektiva, och som dessutom uppfyller alla nya lagar och regler, krävs expertkunskap. Mercer hjälper HR att hålla koll på alla ändringar och möjliggör för företag att lägga fokus på sin strategiska riktning.

 

En resultatdriven metod

På Mercer är vi specialister på att leverera pensions- och försäkringsförmåner som ger påtagliga, mätbara utfall som är kopplade till företagets strategiska affärsmål. Att låta Mercer hjälpa till med administrationen är ett sätt att minska de utmaningar som förknippas med förmånsprogram: kostnadsökningar, pensionsrisker och nya lagar och regler. Mercers administrationsmetod effektiviserar processen, samtidigt som den leder till att medarbetarna lär sig mer och kan fatta bättre beslut.

Global omfattning. Lokala experter

Mercers globala närvaro gör att vi har resurser på marknaden som talar det lokala språket, förstår kulturen och som känner till lagar och regler som påverkar personal- och pensionsplaner. Våra utbildade och kunniga medarbetare i Helpline strävar efter att ständigt förbättra sina kunskaper och de känner väl till ditt företags olika program, dina anställda och de behov de har – allt för att kunna erbjuda ett personligt, engagerande och objektivt stöd via telefon eller online.

Kundfokuserad helhetssyn

Ett samarbete med Mercer Benefits Administration innebär att du kan dra fördel av flera års kunskap och erfarenheter. Vi samarbetar nära kunderna,och använder en process där vi först går igenom strategin, identifierar problem och därefter skapar en lösning.


Fyll i rutan nedan om du vill veta mer om Mercer Benefits Administration.


Pension och Försäkring

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med administration av förmåner.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
*Required Fields