Rätt människor på rätt plats till rätt kostnad

 

Det finns stora skillnader mellan tillgång och efterfrågan av talanger på vissa marknader. För att klara av att möta behov av tillväxt, etablering och utveckling har det blivit allt viktigare för företag att bibehålla och utveckla talanger med erfarenhet av att arbeta utomlands.

Hur kan Mercer hjälpa till?

Vi kombinerar utbildning, konsulttjänster, data och webbaserade verktyg anpassade för multinationella organisationer med utlandsarbetande medarbetare. Våra experter inom Global Mobility kan hjälpa till med:

  • Data och rapporter som hjälper dig att bestämma konkurrenskraftiga löner, belöningsprogram och förmåner i det land dina medarbetare arbetar eller kommer att arbeta i
  • Konsulttjänster för att förebereda din organisation och dina medarbetare för arbete utomlands
  • Mercer genomför årligen två av marknadens mest omfattande rapporter som jämför livskvalitet och levnadskostnader på global nivå, Cost of Livning och Quality of Living. Dessa har blivit oumbärliga verktyg för många av våra kunder.
  • Utbildning inom utlansstationering och kulturella skillnader anpassad för medarbetare inom alla olika nivåer inom organisationen
  • Mjukvara, onlineverktyg och system som hjälper företag att på ett strukturerat sätt hantera information om utlandsstationerad arbetskraft, t.ex. verktyget AssignmentPro  

Make the right moves at the right time

Balans - nyckeln till framgång med utlandsstationering

Framgång med utlandsstationering hänger på din förmåga att hitta rätt balans, d.v.s. hitta rätt personer, placera dem på rätt ställen till rätt kostnad och i rätt tid.

Mercer kan hjälpa till att kartlägga effektiva talangstrategier som är anpassade till din organisations unika mål. Med hjälp av våra specialiserade konsulter hjälper vi dig att utforma er mobilitystrategi samt effektiva förmåns- och ersättningsplaner anpassade till det aktuella landet för utlandsstationeringen. Mercer Cultural Passport och Global HR Monitor är två exempel på praktiska verktyg som kan hjälpa din organisation att förbereda och utveckla anställda och ledare för internationella uppdrag. 


Mercers tjänster inom Humankapital och Karriär

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med frågor kring utlandsstationerad arbetskraft

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
*Required Fields