Mercer Sverige | HR-transformation

Mercer Sverige | HR-transformation

Humankapital och Karriär

Skapa en effektiv HR-organisation

HR som levererar – nu och i framtiden

HR-funktionen måste förbereda sin verksamhet, och sig själva, för att fungera i en snabbt föränderlig global miljö. Vi tänker på framtiden för HR lite annorlunda än de flesta eftersom vi förstår de hinder som står i vägen för HR-funktionens framgång.

Omorganisationer, företagsförvärv, talangbrist, budgettryck, personalkrav och omvälvande ny teknik är bara några exempel. På Mercer vill vi inte bara att du ska reagera på dessa frågor - vi vill att ditt HR-team blir en effektiv och viktig funktion som är ledande i att leverera resultat.

Hur kan Mercer hjälpa till?

En förändring av HR-funktionen är inte bara en engångsföreteelse – det är en resa. Låt Mercer hjälpa dig med:

  • Effektivisering av HR-organisationen
  • Bygga ett starkare HR-team genom talent management, utvärdering och utveckling
  • Få bättre avkastning på ditt investerade humankapital med hjälp av rådgivning och implementeringstjänster
  • Rekommendationer och förnyelse av HR-teknik

En värdeskapande HR-funktion

Hur kan kärnan i HR-processer som rekrytering, succession och resultatstyrning göras mer effektiv och ändamålsenlig? Hur kan HR bli en värdefull affärspartner? Detta är exempel på centrala frågeställningar som en del av HR-transformationen.

Mercer egenutvecklade Scanner funktion har visat många organisationer var deras servicemodell inom HR inte håller måttet och organisationsmodellen och strategin måste justeras. Med dessa insikter i handen, ska HR kunna ändra sin verksamhet och bli en värdeskapande strategisk aktör.

Mercer utsågs till Kennedy Vanguard inom HR Transformation i företagets 2015 HR Consulting rapport.

"Mercers inträde i Vanguard i år är en direkt följd av företagets samlade insatser för att stärka bredden och djupet av sitt tjänsteutbud inom HR-transformering. Mercers samordnade strategi minskar komplexiteten i HR-organisationens förändringsresa och säkerställer att nya HR-program effektivt kommuniceras och implementeras. "- Kennedy Information, LLC

Våra experter inom HR transformering står beredda att göra din HR-organisation effektivare. Kontakta oss för att ta reda på hur Mercer kan hjälpa dig.

  Tala med en konsult på Mercer
Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.
*Obligatoriska fält