Mercer Sverige | Humankapital och Karriär

Vad vi gör

Humankapital och Karriär

Mercer hjälper multinationella och lokala organisationer med att designa, utveckla och implementera HR-strategier och processer inom kompensation och belöning. Med hjälp av informations- och konsulttjänster inom incitamentsprogram, befattningsvärdering, lönekartläggning, utlandsstationering samt ersättning till ledande befattningshavare hjälper vi våra kunder att ta bättre faktabaserade beslut.

 Tala med en konsult på Mercer
Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.
*Obligatorsika fält
Förnamn krävs
Efternamn krävs
Befattning obligatorisk
Organisation obligatorisk
Industri obligatorisk
Email obligatorisk Email ogiltig
Phone number is required
Företagsnamn obligatoriskt
Land obligatoriskt
Max 250 tecken

Jag skulle vilja modtage kommunikation om produkter och erbjudanden från Mercer. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst.


Genom att klicka Submitt godkänner jag användningen av mina personuppgifter enligt Mercers integritetspolicy. Jag förstår att min personliga information kan överföras för bearbetning utanför mitt hemland, där normer för skydd av personuppgifter kan vara annorlunda.

Formuläret är inte korrekt ifyllt. Kontrollera fälten och prova igen..

Tack för din förfrågan, vi kommer kontakta dig inom kort. Om du under tiden önskar ta del av Mercers publikationer och kunskapskapital i form av artiklar, undersökningar och webcasts, klicka på denna länk.