Frågan för stiftelser är hur man skapar en portfölj som inte bara klarar kortsiktiga marknadssvängningar utan en strategi som håller i längden.

Lång erfarenhet av ideella organisationer

På Mercer vet vi vilka utmaningar stiftelser står inför. Vi samarbetar med fler än 250 ideella organisationer och har hjälpt till att bygga upp deras portföljer för att klara sig finansiellt genom svåra och utmanande tider.

Uppnå långsiktiga strategiska mål

Mercer hjälper inte bara stiftelser att uppnå en högre riskjusterad avkastning utan även att uppnå deras långsiktiga strategiska mål. Mercers globala storlek och expertis är av stort värde för våra kunder. Med resurser på plats i 35 finanscenter kan vi både identifiera nya duktiga förvaltare men även fortsätta våra långvariga relationer med befintliga förvaltare.

Specialistkompetens och personlig service

Mercer har många konsulter i förhållande till kunder och våra konsulter har stöd av en hel stab med analytiker och annan personal. På så sätt kan vi erbjuda kunderna både specialistkompetens och personlig service på hög nivå.

Minimera risker och kostnader

Vi hjälper organisationer att hitta en balans mellan risk och potentiell avkastning, alltid med ett öga på kostnadsminskningar. Det finns inga dolda avgifter. Vi gör allt vi kan för att hålla våra avgifter enkla och begripliga.

Bygga upp en lång relation

På Mercer satsar vi på långa relationer. Företaget bildades 1945 och har betjänat våra kunder i över 70 år.


Mercers tjänster inom Förmögenhet och Investeringar

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
*Required Fields