Mercer Sverige | Premiebestämd pensionsplan

Förmögenhet och Investeringar

Premiebestämd pensionsplan

Ökad flexibilitet för arbetsgivare och arbetstagare

Det finns för- och nackdelar med premiebestämda pensionsplaner. Med en premiebestämd pensionsplan slipper arbetsgivaren finansiell volatilitet, traditionell pensionsrisk, marknadsvolatilitet och finansiell osäkerhet på lång sikt, men får i stället andra risker och annat ansvar. För individen innebär en premiebestämd pensionsplan bättre kontroll över sin pension och större flexibilitet.

Premiebestämda pensionsplaner – anpassade för din organisation

Mercer kan hjälpa dig att utforma, planera och hantera anpassade premiebestämda pensionsplaner. Vi kan hjälpa arbetsgivare att optimera sina planer, både globalt och lokalt. Vi anpassar organisationens mål efter arbetsstyrkans demografi och arbetstagarnas behov för att identifiera hur arbetsgivaren kan hjälpa till att förbättra pensionen för de anställda, samtidigt som de uppfyller deras förvaltningsbehov.

Mercer, en livlina för dina premiebestämda pensionsplaner

Mercer har ett nära samarbete med kunderna och erbjuder verktyg och tjänster som kan förbättra pensionerna för de anställda och optimera utfallet för arbetsgivarna. Några exempel på våra marknadsledande kunddrivna verktyg och tjänster är:

  • Global DC Management: hjälper kunderna att analysera sina planer globalt och lokalt, och att optimera planens egenskaper.
  • Mercers investeringsplattformar: dra nytta av våra erfarenheter av institutionella investeringar för att erbjuda alla kunder konkurrenskraftiga investeringsalternativ. Detta inkluderar bland annat Delegated DC (USA), Mercer Super Trust (Australien), Aspire (Irland) och Mercer Workplace Savings (Storbritannien).

En fungerande pension

Mercer har lång erfarenhet av att utarbeta premiebestämda pensionsplaner. Vår globala och lokala kunskap hjälper till att säkerställa att planen skapar de utfall du önskar och som medlemmarna behöver.

Fyll i rutan nedan om du vill ha mer information om hur Mercer kan hjälpa till med dina premiebestämda pensionsplaner

 Ladda ner White Paper
Lämna detaljar för att ladda ner Defined Contribution Investing Guiding Principles
*Obligatorsika fält
Förnamn krävs
Efternamn krävs
Befattning obligatorisk
Email obligatorisk Email ogiltig
Företagsnamn obligatoriskt
Land obligatoriskt

Jag skulle vilja modtage kommunikation om produkter och erbjudanden från Mercer. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst.

Genom att klicka Submitt godkänner jag användningen av mina personuppgifter enligt Mercers integritetspolicy. Jag förstår att min personliga information kan överföras för bearbetning utanför mitt hemland, där normer för skydd av personuppgifter kan vara annorlunda.

Formuläret är inte korrekt ifyllt. Kontrollera fälten och prova igen..

Vad roligt att du hittat en publikation som intresserar dig. PDF-filen öppnas automatiskt i separat fönster och skíckas också i ett email.