Mercer Sverige | Financial Wellness

Mercer Sverige | Financial Wellness

Förmögenhet och Investeringar

Financial Wellness

Hjälper dina anställda med ett ekonomiskt helhetsperspektiv

Financial Wellness är en tjänst som hjälper de anställda att få en ökad insikt och kontroll över sin ekonomi och pension. Tjänsten syftar till att uppmuntra medarbetarna att nå sina ekonomiska mål under hela livet, oavsett om det handlar om att spara till ett hus, en bil, utbildning eller pensionen.

Kopplingen till arbetsgivaren

Företagen har alla skäl att vilja att medarbetarna ska ha en god ekonomi. Tjänsten Financial Wellness kan hjälpa arbetsgivaren att:

  • öka produktiviteten, eftersom medarbetarna inte behöver oroa sig över sin ekonomi
  • få till stånd ett mer förutsägbart medarbetarflöde i organisationen
  • öka medarbetarnas engagemang och behålla dem
  • skapa mer lönsamma pensionsmöjligheter för alla medarbetare
  • Skapa karriärmöjligheter för yngre anställda

Den mänskliga sidan av data

Vår metod grundar sig på dataanalyser som ger insikter i medarbetarnas beteende. Vi använder statistiska analyser som identifierar de demografiska beteendeegenskaperna och fungerar som underlag för att hitta de bästa planerna för medarbetarna. Vårt mål är att hjälpa medarbetarna att utveckla en hållbar metod för sitt ekonomiska välstånd. För att se till att både arbetstagare och arbetsgivare får mesta möjliga värde utför vi en kostnads- och nyttoanalys.

Hjälp dina anställda utan att förvirra dem

Marknaden svämmar över av finansiella råd, och i många fall är de kopplade till särskilda investeringsprogram och produkter. På Mercer är vi transperanta i vår rådgivning till kunderna, så att de i sin tur kan vara transperanta mot sina medarbetare.

Vendor Research and Monitoring

In the US there are well over 300 financial wellness vendors. They operate in a market that is not well-established, and is evolving at a rapid pace. The companies themselves are young, with limited track records. In such an environment in-depth vendor research and ongoing vendor monitoring is essential, Mercer has a team of specialists focused on financial wellness vendor research and monitoring.

Fyll i rutan nedan om du vill veta hur du kan ge dina medarbetare finansiell hjälp som fokuserar på deras behov.

  Tala med en konsult på Mercer
Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.
*Obligatoriska fält
Mercers tjänster inom Förmögenhet och Investeringar