Förmånliga förmåner för alla

Friska medarbetare förbättrar arbetsmoralen, produktiviteten och därmed också organisationens resultat. Mercer hjälper organisationer att hitta rätt kombination av förmåner för alla anställda till ett rimligt pris och till en kostnad som går att kontrollera.

 

Innovativ förändring

Tack vare Mercers globala närvaro kan vi erbjuda multinationella och lokala företag innovativa förmånslösningar som är anpassade efter de lokala kraven och behoven. Mercer Elect är en paketerad lösning som hjälper minder och medelstora internationella bolag med konkurrenskraftiga och marknadsanpassade förmåner som i tillägg till tjänstepension och försäkring även inkluderar förmånsanalys.

 

Friska anställda, sund verksamhet

Kopplingen mellan friska anställda och produktivitet går inte att förneka. Inkomstbortfall på grund av frånvaro och ledighet urholkar resultatet. Inom Mercer Health & Benefits förmedlar Mercer (Sweden Ab) försäkring, rådgivning och konsulttjänster under varumärket Mercer Marsh Benefits™. Tjänsterna inkluderar upphandling av pensions-och försäkringsplaner inklusive sjukvårdsförsäkring, strategisk pensionsrådgivning samt administration och kommunikation av arbetsgivarens samtliga förmåner till de anställda.

Läs mer om våra tjänster:
Pension och Försäkring
Personalförmåner
Globala förmåner
Administration av förmåner  

 

Små, medel och stora

Mercer arbetar med företag av alla storlekar. Våra konsulter hjälper till att hitta rätt förmånsmix till rätt kostnad, för dig, dina medarbetare och ditt företag.

 

Tala med en konsult på Mercer

Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.

*Obligatoriska fält