På Mercer tror vi på att bygga en ljusare framtid.

 

Tillsammans omdanar vi arbetslivet, omformar pensions- och placeringsresultat och främjar äkta hälsa och välbefinnande. Vi gör detta genom att tillgodose dagens och morgondagens behov. Genom att förstå data och tillämpa dem på ett medmänskligt sätt. Och genom att omsätta idéer i handling för att utlösa positiva förändringar.

 

I mer än 75 år har vi tillhandahållit pålitliga råd och lösningar för att skapa en hälsosammare och mer hållbar framtid för våra kunder, kollegor och samhällen. Välkommen till en värld där ekonomi och empati gör skillnad i människors liv.

 

Välkommen till Brighter.

Marsh McLennan

Mercer tillhandahåller insikter, rådgivning och teknikbaserade lösningar för att bidra till att bygga en ljusare framtid för våra kunder, kollegor och samhällen. Tillsammans omdanar vi arbetslivet, omformar pensions- och placeringsresultat och främjar äkta hälsa och välbefinnande. Mercers mer än 25 000 anställda är baserade i 43 länder, och företaget är verksamt i över 130 länder. Mercer är ett företag som ingår i Marsh McLennan (NYSE: MMC), världens ledande tjänstefirma inom områdena risk, strategi och personal, med 76 000 medarbetare och årsintäkter på närmare $17 miljarder. Genom sina marknadsledande företag, bland andra Marsh, Guy Carpenter och Oliver Wyman, hjälper Marsh McLennan kunder att navigera i en allt mer dynamisk och komplex miljö.


View our Important notices