Om Mercer | Mercer Sverige

Om Mercer | Mercer Sverige

Om Mercer
Mercer är ett världsledande globalt konsultföretag inom Health, Wealth och Career. Vi kan genom vår bredd och specialistkunskap hjälpa våra kunder med strategi- och policyfrågor beträffande löner och förmåner, pension och försäkring samt investeringar och förmögenhet.

Som global aktör kan vi erbjuda unika skräddarsydda produkter och tjänster för multinationella företag. Mercer är representerat i mer än 40 länder, har över 23 000 medarbetare och är en del av Marsh & McLennan Companies, Inc., (MMC) tillsammans med våra systerföretag Marsh, Guy Carpenter och Oliver Wyman.

I Sverige har Mercer funnits sedan 1995 och idag har vi cirka 70 medarbetare vid kontoren i Stockholm och Göteborg.

Vi på Mercer Sverige strävar efter att göra positiv skillnad i våra kunders och deras anställdas liv och hjälpa dem ta steget mot en säkrare framtid.

 

Marsh & McLennan Companies

Mercer är ett helägt dotterbolag till MARSH & McLENNAN (NYSE: MMC), ett globalt professionellt tjänsteföretag som erbjuder kunder råd och lösningar inom risk, strategi och arbetskraft. Med en årsomsättning som överstiger $13 miljarder tillhandahåller MMC:s 57 000 kollegor runt om i världen analys, råd och transaktionskapacitet till kunder i mer än 130 länder genom: Marsh, ledande inom försäkringsförmedling och riskhantering, Guy Carpenter, ledande inom risk- och återförsäkringsförmedlingstjänster, Mercer, ledande inom konsulttjänster för talang, hälsa, pension och investeringar samt Oliver Wyman, ledande inom managementkonsulttjänster.