På Mercer tror vi på att bygga en ljusare framtid.

 

Tillsammans omdanar vi arbetslivet, omformar pensions- och placeringsresultat och främjar äkta hälsa och välbefinnande. Vi gör detta genom att tillgodose dagens och morgondagens behov. Genom att förstå data och tillämpa dem på ett medmänskligt sätt. Och genom att omsätta idéer i handling för att utlösa positiva förändringar.

 

I över 75 år har vi tillhandahållit pålitliga råd och lösningar för att bygga hälsosammare och mer hållbara framtider för våra kunder, kollegor och samhällen.

 

Välkommen till Brighter.

Utmärkelser

Läs mer om vad vi har åstadkommit för att hjälpa till att skapa en ljusare framtid för våra kunder och deras anställda.

Globalt ledarskap

Vår ledningsgrupp fastställer agendan för våra 25 000 kollegor över hela världen. De representerar drivkrafterna för vår verksamhet idag och hur den utvecklas i morgon. Vi tror att de bästa idéerna kommer från en mångfald av tankar och erfarenheter. Precis som våra tusentals kollegor runt om i världen speglar vår Executive Leadership Team en korsning av unika perspektiv, bakgrunder och erfarenheter, vilket ligger till grund för många av våra mest innovativa och banbrytande idéer och lösningar. Denna mångsidiga grupp förenas i sin passion för att driva vår verksamhet framåt samtidigt som den gör skillnad i livet för dem vi tjänar.

Inkludering och mångfald: Ledning av den förändring som vi vill se

På Mercer skapar vi en kultur av samhörighet där varje individ kan ta med sig hela sitt jag till jobbet och trivas. Genom att förstå, värdera och utnyttja alla kollegors styrkor har Mercer en differentierande fördel. Grupper med olika sammansättningar ger upphov till rikare diskussioner, mer innovativa idéer och större inverkan än grupper där alla är lika.

Ta reda på Mercer's globala handlingsplan för integration och mångfald som belyser vårt tillvägagångssätt, vår strategi och våra åtgärder samt våra åtaganden för att skapa en ljusare framtid för våra kollegor, våra kunder och våra samhällen.

Vår historia

FFrån början har vi satt människors framtid i första rummet. 1945 startade William M. Mercer, Ltd. i Kanada och växte till att bli en ledande leverantör av försäkringstekniska tjänster och rådgivningstjänster för förmåner. Företaget förvärvades av Marsh McLennan 1959 och slogs samman med sin egen avdelning för personalförmåner, och expanderade genom tillväxt och förvärv för att bli en global ledare inom hälsa, pensioner, investeringar och talanger.

 

Även om tiderna har förändrats och vårt företag har utvecklats har vårt huvudsyfte förblivit tydligt: Vi gör skillnad i människors liv. I generationer har vi gett kunderna handlingsinriktade insikter och framtidsinriktade lösningar, och i takt med att vår globala räckvidd och våra resurser har utökats har även vår kapacitet ökat. I dag arbetar Mercer med kunder på 130 marknader runt om i världen och hjälper dem att fortsätta att göra framtiden ljusare för sina anställda.

Marsh McLennan

Mercer tillhandahåller insikter, rådgivning och teknikbaserade lösningar för att bidra till att bygga en ljusare framtid för våra kunder, kollegor och samhällen. Tillsammans omdanar vi arbetslivet, omformar pensions- och placeringsresultat och främjar äkta hälsa och välbefinnande. Mercers mer än 25 000 anställda är baserade i 43 länder, och företaget är verksamt i över 130 länder. Mercer är ett företag som ingår i Marsh McLennan (NYSE: MMC), världens ledande tjänstefirma inom områdena risk, strategi och personal, med 76 000 medarbetare och årsintäkter på närmare $17 miljarder. Genom sina marknadsledande företag, bland andra Marsh, Guy Carpenter och Oliver Wyman, hjälper Marsh McLennan kunder att navigera i en allt mer dynamisk och komplex miljö.