Om Mercer | Mercer Sverige

Om Mercer | Mercer Sverige

Om Mercer
Mercer är ett världsledande globalt konsultföretag inom Health, Wealth och Career. Vi kan genom vår bredd och specialistkunskap hjälpa våra kunder med strategi- och policyfrågor beträffande löner och förmåner, pension och försäkring samt investeringar och förmögenhet.

Som global aktör kan vi erbjuda unika skräddarsydda produkter och tjänster för multinationella företag. Mercer är representerat i mer än 40 länder, har över 23 000 medarbetare och är en del av Marsh & McLennan Companies, Inc., (MMC) tillsammans med våra systerföretag Marsh, Guy Carpenter och Oliver Wyman.

I Sverige har Mercer funnits sedan 1995 och idag har vi cirka 70 medarbetare vid kontoren i Stockholm och Göteborg.

Vi på Mercer Sverige strävar efter att göra positiv skillnad i våra kunders och deras anställdas liv och hjälpa dem ta steget mot en säkrare framtid.

 

Marsh & McLennan Companies

Mercer är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), en ledande global koncern inom områdena risk, strategi och humankapital. Med 75 000 kollegor världen över och årliga intäkter på närmre 17 miljarder dollar via sina marknadsledande dotterföretag Mercer, Marsh, Guy Carpenter och Oliver Wyman, hjälper Marsh & McLennan kunderna att navigera i en alltmer dynamisk och komplex miljö.