Förmögenhet och Investeringar

Stiftelser


Långsiktiga investeringar

Frågan för stiftelser är hur man skapar en portfölj som inte bara klarar kortsiktiga marknadssvängningar utan en strategi som håller i längden.

Vår erfarenhet av ideella organisationer

På Mercer vet vi vilka utmaningar stiftelser står inför. Vi samarbetar med fler än 250 ideella organisationer och har hjälpt till att bygga upp deras portföljer för att klara sig finansiellt genom svåra och utmanande tider.

Hjälper till att uppnå alla mål

Mercer hjälper inte bara stiftelser att uppnå en högre riskjusterad avkastning utan även att uppnå deras långsiktiga strategiska mål. Mercers globala storlek och expertis är av stort värde för våra kunder. Med resurser på plats i 35 finanscenter kan vi både identifiera nya duktiga förvaltare men även fortsätta våra långvariga relationer med befintliga förvaltare.

En personlig upplevelse

Mercer har många konsulter i förhållande till kunder och våra konsulter har stöd av en hel stab med analytiker och annan personal. På så sätt kan vi erbjuda kunderna både specialistkompetens och personlig service på hög nivå.

Minimera risker och kostnader

Vi hjälper organisationer att hitta en balans mellan risk och potentiell avkastning, alltid med ett öga på kostnadsminskningar. Det finns inga dolda avgifter. Vi gör allt vi kan för att hålla våra avgifter enkla och begripliga.

Bygga upp en lång relation

På Mercer satsar vi på långa relationer. Företaget bildades 1945 och har betjänat våra kunder i över 70 år.

 Tala med en konsult på Mercer

Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.
*Obligatorsika fält
Förnamn krävs
Efternamn krävs
Befattning obligatorisk
Organisation obligatorisk
Industri obligatorisk
Email obligatorisk Email ogiltig
Phone number is required
Företagsnamn obligatoriskt
Land obligatoriskt
Max 250 tecken

Jag skulle vilja modtage kommunikation om produkter och erbjudanden från Mercer. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst.


Genom att klicka Submitt godkänner jag användningen av mina personuppgifter enligt Mercers integritetspolicy. Jag förstår att min personliga information kan överföras för bearbetning utanför mitt hemland, där normer för skydd av personuppgifter kan vara annorlunda.

Formuläret är inte korrekt ifyllt. Kontrollera fälten och prova igen..

Tack för din förfrågan, vi kommer kontakta dig inom kort. Om du under tiden önskar ta del av Mercers publikationer och kunskapskapital i form av artiklar, undersökningar och webcasts (sidan öppnas automatiskt i separat fönster).