Förmögenhet och Investeringar

Financial Wellness


Hjälper dina anställda med ett ekonomiskt helhetsperspektiv

Financial Wellness är en tjänst som hjälper de anställda att få en ökad insikt och kontroll över sin ekonomi och pension. Tjänsten syftar till att uppmuntra medarbetarna att nå sina ekonomiska mål under hela livet, oavsett om det handlar om att spara till ett hus, en bil, utbildning eller pensionen.

Kopplingen till arbetsgivaren

Företagen har alla skäl att vilja att medarbetarna ska ha en god ekonomi. Tjänsten Financial Wellness kan hjälpa arbetsgivaren att:

  • öka produktiviteten, eftersom medarbetarna inte behöver oroa sig över sin ekonomi
  • få till stånd ett mer förutsägbart medarbetarflöde i organisationen
  • öka medarbetarnas engagemang och behålla dem
  • skapa mer lönsamma pensionsmöjligheter för alla medarbetare
  • Skapa karriärmöjligheter för yngre anställda

Den mänskliga sidan av data

Vår metod grundar sig på dataanalyser som ger insikter i medarbetarnas beteende. Vi använder statistiska analyser som identifierar de demografiska beteendeegenskaperna och fungerar som underlag för att hitta de bästa planerna för medarbetarna. Vårt mål är att hjälpa medarbetarna att utveckla en hållbar metod för sitt ekonomiska välstånd. För att se till att både arbetstagare och arbetsgivare får mesta möjliga värde utför vi en kostnads- och nyttoanalys.

Hjälp dina anställda utan att förvirra dem

Marknaden svämmar över av finansiella råd, och i många fall är de kopplade till särskilda investeringsprogram och produkter. På Mercer är vi transperanta i vår rådgivning till kunderna, så att de i sin tur kan vara transperanta mot sina medarbetare.

Fyll i rutan nedan om du vill veta hur du kan ge dina medarbetare finansiell hjälp som fokuserar på deras behov.

 Tala med en konsult på Mercer

Vi är angelägna om att prata med dig. Ange dina uppgifter nedan.
*Obligatorsika fält
Förnamn krävs
Efternamn krävs
Befattning obligatorisk
Organisation obligatorisk
Industri obligatorisk
Email obligatorisk Email ogiltig
Phone number is required
Företagsnamn obligatoriskt
Land obligatoriskt
Max 250 tecken

Jag skulle vilja modtage kommunikation om produkter och erbjudanden från Mercer. Jag förstår att jag kan avsluta prenumerationen när som helst.

Genom att klicka Submitt godkänner jag användningen av mina personuppgifter enligt Mercers integritetspolicy. Jag förstår att min personliga information kan överföras för bearbetning utanför mitt hemland, där normer för skydd av personuppgifter kan vara annorlunda.

Formuläret är inte korrekt ifyllt. Kontrollera fälten och prova igen..

Tack för din förfrågan, vi kommer kontakta dig inom kort. Om du under tiden önskar ta del av Mercers publikationer och kunskapskapital i form av artiklar, undersökningar och webcasts (sidan öppnas automatiskt i separat fönster).

Mercers tjänster inom Förmögenhet och Investeringar